Asiakkaiden kokemuksia yhteistyöstä

Ann-Mari hoiti kotimme kaupat erittäin sujuvasti ja ammattitaitoisesti. Olimme todella tyytyväisiä hänen toimintaansa, sillä hän teki meille kaiken todella helpoksi eikä meidän missään vaiheessa tarvinnut murehtia, että hoituvathan asiat varmasti. Asunto saatiin myytyä nopeasti pyyntihinnalla. Voimme lämpimästi suositella häntä!
– Myyjä, Helsinki


Asiat meni joka osalta ammattimaisesti ja tehokkaan nopeasti. Kokemus oli ainutlaatuinen.
– Minttu Alander


Things went well. Good choices and production on the marketing material, very thorough planning and information sharing. A good sense of confidence. Professional and friendly.
– Christian Worton


Välittäjä oli luotettava ja ystävällinen, hinta arvio osoittautui oikeaksi, asioiden selvittäminen oli hyvää. Voin suositella Ann-Maria muillekin 🙂
– Ari Leino


Ann-Marin kanssa saatiin sovituksi esittelyt joustavasti ja hän pyrki aktiivisesti ja kaikin tavoin viemään asiaa kohti kauppaa. Kaikki sujui hienosti koko prosessin ajan. Häneen oli helppo luottaa, että asiat hoituvat ajallaan ja oikein. Kiitos Ann-Mari!
– Sari Salmela


Koko kauppaprosessi sujui kiitettävästi heti asunnon esittelystä aina kaupan viimeistelyyn asti.
– Tuula Rautiainen


Kaikki sujui erinomaisesti, juuri niin kun pitää.
– Arne Parm


Kaikki sujui todella hyvin. Ann-Marilta erittäin ammattitaitoista työtä. Asunnosta otetut kuvat olivat upeat. Myynti-ilmoituksen julkaisemisesta asunto myytiin viikossa. Suosittelen kaikille!
– Myyjä, Vantaa


Kaikki sujui loistavasti. Myyjien ja välittäjän yhteistyö sujui todella hyvin, ja oli mukava asioida välittäjän kanssa. Rehellinen ammattilainen!
– Myyjä, Vantaa


Ann-Mari on yksi asunnonvälitysammattilaisten edelläkävijöistä! Hänellä on raikkaita ja hyviä ideoita sekä äärettömän hyviä kanavia asunnon markkinointiin ja myyntiin. Yhteistyö on sujuvaa, häntä on helppo ymmärtää ja häneen voi luottaa. Hän ei anna turhia lupauksia eikä maalaile pilvilinnoja asiakkaalleen, vaan lunastaa sen mitä lupaa.
– Myyjä, Helsinki


Ann-Mari on ehdottomasti oman alansa huippuammattilainen, joka huolehtii asiakkaastaan myös varsinaisen toimeksiannon päätyttyäkin. Ann-Mari osaa toimia sekä myyjän että ostajan edunvalvojana. Oma toimeksiantomme rakentuikin erityisesti avoimeen ja luottamukselliseen palvelusuhteeseen. Mikäli haet omaan toimeksiantoosi todella rautaista ammattilaista ota yhteyttä Ann-Mariin!
– Myyjä, Helsinki


Olemme erittäin tyytyväisiä saamamme palveluun. Välittäjä oli miellyttävä, asiantunteva, huolellinen ja hoiti heti kaikki lupaamansa asiat. Vaikka olimme ensimmäisinä katsomassa asuntoa, hänellä oli vastaus meidän kysymyksiin ja oli perehtynyt sekä asuntoa että yhtiötä koskeviin seikkoihin.
– Ostaja, Helsinki


Jos etsit välittäjien aatelia ja haluat maksaa laadukkaasta työstä, suosittelen lämpimästi Ann-Maria! Hän on tapaamistani välittäjistä ylivoimaisesti ammattitaitoisin ja omistautunein. Ann-Mari myi asuntoni muutamassa viikossa ja palvelu oli kaikissa prosessin vaiheissa erinomaista. Hänen kanssaan on miellyttävää tehdä yhteistyötä. Hän on luotettava, tarkka, ystävällinen, osaava, vuorovaikutustaidoiltaan erinomainen välittäjä!
– Tuulikki Saari


Kiitos todella paljon asioiden järjestelystä. Jäit yhtenä vuoden kohokohtana mieleen esimerkkinä suoraselkäisestä ja asiallisesta ammattilaisesta. Maailma tarvitsee enemmän kaltaisiasi ihmisiä, jotka seisovat sanojensa ja tekojensa takana. Oli ilo nähdä työskentelyäsi, hienovaraista diplomatiaasi ja tasapainoiluasi eri osapuolten tarpeiden ja kantojen välillä.
– Ostaja, Espoo


Todella ammattitaitoinen, tarkka ja luotettava välittäjä. Alusta asti hän loi välillemme luottavaisen ilmapiirin ja piti meidät ajan tasalla koko ajan. Hän myös käytti paljon aikaa ja vaivaa kohteen tutkimiseen ja myymiseen. Suosittelemme häntä ehdottomasti!
Myyjä, Vantaa


Minulle suositeltiin Ann-Maria ja olen erittäin tyytyväinen hänen panostukseensa asuntoni myynnissä. Hän oli tehty etukäteen taustatutkimusta mihin hintaan alueella on myyty asuntoja ja sen perusteella hinta meni hyvin kohdalleen. Valokuvat olivat loistavat asunnosta. Asunto meni kaupaksi alle vuorokaudessa, joten ei voi olla muuta kuin erittäin tyytyväinen hänen ammattitaitoonsa. Ann-Mari on muutenkin ihmisenä todella mukava ja hänen seurassaan on helppo olla. Suosittelen häntä tarvittaessa muillekin asunnon myyntiä harkitseville ystävilleni. 10 +
– Ulla Forsten


Tapaus oli poikkeuksellisen mutkikas. Välittäjä selvisi hankalista tilanteista erinomaisesti. Hänen kärsivällisyytensä oli suorastaan ihmeellinen.
– Ostaja, Helsinki


Kaikki sujui vaivattomasti ja Ann-Mari oli loistava. Hän piti meidät ajantasalla kokoajan tilanteista ja oli erittäin aktiivinen. Suosittelemme häntä lämpimästi kaikille. Siinä on oikea ammattilainen.
Myyjä, Helsinki


Ann-Marin kanssa oli helppoa ja miellyttävää tehdä yhteistyötä. Asunnon myyntiin liittyvät asiat hoituivat aina sovitusti ja ammattitaitoisesti. Myös realistisesta myyntistrategiasta päästiin nopeasti yhteisymmärrykseen. Ehdottomasti voin suositella kaikille Ann-Maria asiallisena ja mukavana asunnonvälittäjänä!
– Myyjä, Vantaa


Kaikki sujui oikein mainiosti; välittäjä piti sovitusti yhteyttä, aikataulu piti ja ongelmatilanteet ratkottiin sujuvasti.
Ostaja, Helsinki


Näin ostajan ominaisuudessa Ann-Marin työskentelyssä ei ollut mitään moittimista. Varsinkin, kun halusin tehdä kaupan nopeasti löydettyäni sen, minkä halusin. Kun seuraavan kerran teen jotain asuntokauppaan liittyvää, tulen varmasti ottamaan myös häneen yhteyttä.
Kiitokset hänelle vielä kerran! 🙂
– Ostaja, Helsinki


Meidän kannalta kaikki meni paljon paremmin kuin osasimme edes uneksia! Saimme pyydettyä korkeamman hinnan heti ekalla näytöllä, minkäänlaisia ongelmia ei ollut lähimaillakaan, ostaja sai paljon muutakin informaatiota esim. Roihuvuoren kaavoitustilanteesta ym. Yhteydenpito Ann-Marin osalta oli kiitettävän aktiivista ja rennon hyväntuulista, tuli luotettava ja kiva olo! Otamme uudelleen yhteyttä, jos tulee asunnon hankinta ajankohtaiseksi Hesasta.
– Arto Haapamäki


Kaikki sujui todella mutkattomasti. Saimme asunnon myytyä alle kahdessa viikossa. Voin lämpimästi suositella. Kiitos!
– Myyjä, Helsinki


Kaikki sujui todella hyvin. Ammattitaitoinen ja mukava Ann-Mari hoiti työnsä upeasti, hienotunteisesti, huolellisesti ja luontevasti. Näin myyjän näkökulmasta en voi muuta kuin hehkuttaa ja suositella tätä huippuvälittäjää!
– Mirka Salonen


Asunnon myyminen on aina iso asia. Siksi ei ole ihan sama kenelle annat sen myyntiin. Ann-Mari on nyt myynyt kaksi asuntoamme luotettavasti ja ammattitaidolla. Tapa miten Ann-Mari hoitaa koko myyntitapahtuman on vakuuttanut meidät ja voimmekin vilpittömästi suositella häntä.
– Petri ja Terhi


Todella rautainen ammattitaito. Harvoin näkee noin intensiivisesti työhönsä suhtautuvaa henkilöä. Suosittelen.
– Ostaja, Helsinki


Olemme erittäin tyytyväisiä Ann-Marin ammattitaitoiseen toimintaan. Kaikki asiat hoituivat mutkattomasti ja nopeasti aina asunnon arvioinnista kaupantekoon saakka. Ja vielä haastavasta ajasta (k-kevät 2020) huolimatta. Suosittelen!
– Myyjä, Vantaa


Sain luotettavan vaikutelman kaikesta hänen puheestaan ja työskentelystään. Erittäin huolellista toimintaa asioiden hoitamisessa ja järjestelyissä. Palvelualtista työskentelyä.
– Arja Kumar


Meitä palveli asuntokaupoissa tehokas, ystävällinen ja ammattitaitoinen myyjä. Lapista etelään muutto vaati myyjältä ketteryyttä ja hienotunteisuutta. Asunto piti esitellä tyttärille, äiti videoyhteyden päässä satojen kilometrien päässä. Myyjä myös iäkäs rouva, jonka lapset asioivat äitinsä puolesta. Vauhdilla kaikki osapuolet hoitivat osansa ja välittäjä ammattinimikkeensä mukaisesti toimi tehtävässään loistavasti välittäjänä. Koronakevät toi lisämausteensakaupantekoon, mutta lopputuloksena oli onnelliset osapuolet.
– Ostaja, Espoo


Ann-Mari on huippuammattilainen, joka kaupan yhteydessä alusta loppuun sai täyden luottamuksen sekä myyjän että ostajan puolelta. Hän oli ystävällisellä tavalla aktiivinen, näki erittäin paljon vaivaa asian eteen ja uskottavalla tavalla, rehellisesti edusti myyjää. Olen suositellut Ann-Maria kaikille tutuille parhaana mahdollisena välittäjänä! Ann-Marin pyrkimys parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen asiakkaan kannalta on ihailtavaa. Siinä, missä asiakkaalla alkoi välillä toivo loppua yleisen tilanteen osalta, niin Ann-Marilla riitti realistista optimismia ja ’can-do’ asennetta. Lopulta asunto myytiin kokoonsa nähden yllättävän nopeasti. Vaikka ostaja ei osannut suomea eikä tuntenut Suomen asuntokauppa käyntäntöä, myös hän oli erittäin tyytyväinen Ann-Marin palveluun.
– Myyjä, Helsinki


Nopeasti sanottuna: kymmenen pisteen suoritus, kaikki meni paremmin, kuin olimme ajatelleet. Suuret kiitokset Ann-Marille.
– Hannu Salo


Ann-Mari on nyt hoitanut meidän ja poikamme asuntokauppoja jo neljä kertaa ja jos tarvetta tulee niin varmasti haluamme hänet jatkossakin hoitamaan. Hän on kaikin puolin aivan loistava, erittäin ammattitaitoinen, asiallinen, jämpti, ihana lämmin ihminen ja pidämme hänestä kovasti Kokemusta nyt useammasta kaupanteosta ja Ann-Mari piti meidät kokoajan ajan tasalla missä mennään, paremmin ei kaikki olisi voinut sujua. Voimme todella suositella häntä kaikille.
– Hannele ja Uolevi Nummela


Erittäin hyvin! Välittäjä osasi asiansa ja oli koko ajan hyvin avoin ja läpinäkyvä kohteen suhteen, koska meillä oli huolemme. Hän osasi neuvoa ja kävi kaikki tarvittavat paperit huolellisesti läpi, erittäin hyvää asiakaspalvelua häneltä! Hyvin vahva suositus!
– Ivari Retsä


Mestarillisesti annan täydet pisteet.
– Gottfrid Teräs


Meitä pidettiin erittäin hyvin ajan tasalla ja tiedotus toimi esimerkillisesti. Sekä hinta että myyntiaika vastasivat hyvin arviota ja käytännön järjestelyt toimivat moitteitta. Suosittelen lämpimästi.
– Myyjä, Vantaa


Kaikki hoitui todella hyvin ja helposti. Oli ilo olla antaa asunto myyntiin Ann-Marille!
– Myyjä, Helsinki


Kaikki hoitui jouhevasti ja hyvällä lähestymistavalla. Tarkkaa, täsmällistä työtä, jossa otettiin sekä myyjiä että ostajia huomioon hienosti.
– Ostaja, Helsinki


Välittäjä oli tehokas, täsmällinen ja ystävällinen. Hän sai uskomaan, että kaikki hoituu – kuten sitten hoituikin. Osasi ottaa mukavasti huomioon lapsiperheen aikataulut esim. iltanäyttöjen kellonajoissa. Voimme suositella lämpimästi!
– Outi Karemaa


Ann-Mari on huippuammattilainen, joka kaupan yhteydessä alusta loppuun sai täyden luottamuksen sekä myyjän että ostajan puolelta. Hän oli ystävällisellä tavalla aktiivinen, näki erittäin paljon vaivaa asian eteen ja uskottavalla tavalla, rehellisesti edusti myyjää. Olen suositellut Ann-Maria kaikille tutuille parhaana mahdollisena välittäjänä! Ann-Marin pyrkimys parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen asiakkaan kannalta on ihailtavaa. Siinä, missä asiakkaalla alkoi välillä toivo loppua yleisen tilanteen osalta, niin Ann-Marilla riitti realistista optimismia ja ’can-do’ asennetta. Lopulta asunto myytiin kokoonsa nähden yllättävän nopeasti. Vaikka ostaja ei osannut suomea eikä tuntenut Suomen asuntokauppakäytäntöä, myös hän oli erittäin tyytyväinen Ann-Marin palveluun.
– Myyjä, Helsinki


Kaikki sujui loistavasti! Välittäjä piti meidät koko ajan ajantasalla ja koimme, että saimme uuden kotimme juuri oikeaan hintaan. Olemme tyytyväisiä kauppaan. Välittäjä myi myös meidän oman asuntomme. Hän sai asunnostamme todella hyvän hinnan ja myyntiaika oli 11 päivää! Ihan mieletön suoritus! Voimme todellakin suositella Ann-Maria kaikille. Tässä voisi todeta, että kaupat menivät niin kuin Strömsössä! Niin uuden osto kuin vanhan myytikin. Mahtava välittäjä. Välittää aidosti asiakkaistaan ja osaa ottaa heidän elämäntilanteensa huomioon.
– Ostaja, Klaukkala


Ann-Mari on erittäin ammattitaitoinen työssään ja keskittyy selvästi sekä myyjän että ostajan etujen ajamiseen tasapuolisesti. Ann-Mari oli hyvin perehtynyt myymäänsä kohteeseen, ja osasi vastata kaikkiin asuntoa koskeviin kysymyksiimme. Lisäksi, koska olimme ensiasunnonostajia, hän perehdytti meitä hyvin asuntokauppaan liittyvissä asioissa. Voimme suositella Ann-Maria lämpimästi asuntokauppoja harkitseville!!!
– Maria Sihvola


Ilmoitus löytyi netistä ja yhteydenpito välittäjään oli sujuvaa ja hän järjesti pyynnöstä kaksi näyttöä minulle sopivina aikoina. Asunnosta oli saatavilla paljon tietoa. Välittäjä järjesti kosteusmittauksen kylpyhuoneeseen ja keittiöön ja yhteys myyjään toimi hyvin. Välittäjä otti tasapuolisesti huomioon myyjän ja ostajan tarpeet ja toiveet. Kaupantekotilaisuus pankissani toimi hyvin ja oli etukäteen sovitun mukainen. Keskustelu ja asioista sopiminen oli kaikissa vaiheissa asiallista ja mukavaa ja tuntui helpolta. Suosittelen lämpimästi Ann-Mari Tiaista välittäjäksi.
– Sini Brown


Kaikki sujui mutkattomasti ja luotettavasti. Erinomaista palvelua! Kiitos.
Myyjä, Helsinki

Contact us & Get a Free Consultation

Yhteystiedot